Translate, Vertaal

Zoek Vakantie

5-sterren resort Side - Voyage Sorgun - lekkere rustige omgeving

5-sterren resort Voyage Sorgun - lekkere rustige omgeving

Dit 5-sterren resort Voyage Sorgun ligt in een rustige omgeving en is omgeven door een pijnbomenbos.
Het beschikt over vele faciliteiten zoals een spacentrum, 8 themarestaurants en tennisbanen. Het resort beschikt over een ruime tuin met 4 zwembaden, waarvan 1 met 5 glijbanen, 1 met animatie en 2 relax zwembaden en een spacentrum met sauna, Turks bad, massage en beautysalon. Er is aerobics, fitness, tennisbanen, minigolf, een minibioscoop, entertainment en een discotheek aanwezig. Voor eten en drinken zijn er 8 buffet- en à la carte themarestaurants (Italiaans, Grieks, Frans, Chinees, Mexicaans, vis, Turks en Japans) en 7 bars waaronder een adultbar met lounge kussens en een vitaminebar. Voor de kinderen zijn er aparte kinderbaden, een kinderkermis(in de zomer), een miniclub, tienerclub en een speeltuintje. Het centrum van Side met diverse winkels, restaurants en bars ligt op 3km.Faciliteiten:
Dit hotel bestaat uit een hoofdgebouw, een bijgebouw en diverse in de tuin verspreid liggende gebouwtjes (bungalows genaamd) met kamers. Lobby met receptie, liften (in het hoofdgebouw en bijgebouw), winkeltjes, minimarkt, kapper, tv-ruimte, internethoek, gamesroom, gratis wifi in de lobby, diverse bars, waaronder een English pub, lobbybar en een vitaminebar, buffet- en 3 à la carte restaurants, patisserie, bioscoop en disco. Ruime tuin met zonneterras met ligbedden, matrasjes en badhanddoekservice.


Sport & Ontspanning:
Aerobics, tafeltennis, minigolf, darts, kano, jeu de boules, badminton, fitness en tennis (verlichting tegen betaling). Tegen betaling biljart en bowlen. Dagelijks animatieprogramma in diverse talen. Verwarmbaar binnenbad, Turks bad, stoombad en sauna. Tegen betaling massage.


Ligging:
Direct aan het prachtige zand-/kiezelstrand. De omgeving is vrij rustig en het hotel is omringd door een prachtig pijnboombos. Het centrum van Side ligt op ca. 3 km waar o.a. diverse winkeltjes en restaurants te vinden zijn


Kinderen:
Speeltuin, uitgebreide miniclub, 'Vogi-club', heeft een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met bijvoorbeeld kinderbuffet en kinderbioscoop en op aanvraag en tegen betaling babysitservice.

Deel dit TOPAll Inclusive Hotel
Bookmark and Share


Boek Al vanaf 350 EUR:
Met Kras naar Voyage Sorgun

.