Translate, Vertaal

Zoek Vakantie

Side - Hotel Royal Dragon, wat een mooi aquapark

Side - Hotel Royal Dragon, wat een mooi aquapark

Geweldig!!

Hotel Royal Dragon is een 5-sterren hotel rustig en direct aan het strand gelegen. Het Beschikt onder andere over een zwembad en een aquapark met 9 glijbanen en fitness. Het hotel Beschikt over een jacuzzi, een sauna en een Turks bad, tegen betaling is er tennis, massage, peeling en bowling beschikbaar. Voor eten en drinken zijn er 8 bar, een Nachtclub en 4 à la carte restaurants. Voor de kinderen is er een kinderbad, een speeltuin, een miniclub en een kinderbuffet. Het centrum van Side ligt op 7 kilometer; er zijn vele winkeltjes, bars en restaurants in de directe omgeving.

















Faciliteiten:

Lobby met receptie, liften, winkeltjes, Minimarkt, Kapper, tv-ruimte, Internethoek, gratis wifi in de lobby, gamesroom, diverse bars, waaronder een pool-/snackbar, beachbar en Lobbybar, buffet-en 4 à la carte restaurants (Turks , Italiaans, Oosters en vis), patisserie en disco. 1 zwembad en een aquapark met 6 glijbanen voor volwassenen en 3 voor kinderen, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (1x per dag gratis, wisselen tegen betaling).


Sport & Ontspanning:
Tennis (verlichting en verminderen tegen betaling), tafeltennis, darts, Kano, waterfiets, basketbal en fitness. Tegen betaling diverse Watersporten op het strand, biljart en bowlen. Stoombad, Turks bad en sauna. Animatieprogramma. Tegen betaling massage en diverse Schoonheidsbehandelingen in het uitgebreide wellnesscenter.


Ligging:

Rustig gelegen, slechts door de wandelboulevard gescheiden van het zandstrand, op ca.. .. 100 m van winkels, restaurants en bars. Het centrum van Side ligt op ca.. .. 7 km.


Kinderen:

Apart kinderbad, speeltuin, kinderbuffet, miniclub (4 t / m 12 jaar), Lunapark en op aanvraag en tegen betaling babysitservice.








Deel dit TOP Hotel   Bookmark and Share

Hotel is te boeken via Corendon en Kras nu vanaf 308 EUR:
Check Corendon:Royal Dragon



.